SVJEDOČANSTVA

Zovem se Kristina, 36 mi je godina i živim u Splitu. Problem sa vratnom kralježnicom osjećam već godinu dana. Počelo je sa vrtoglavicama, trnjenjem lijeve ruke, uklještenjem živca i jakim bolovima. Nakon rentgenskog snimka kralježnice bilo je jasno da mi je vratna kralježnica oštećena.
Neurolog mi je preporučio fizikalnu terapiju, ali sam se ipak odlučila za kiropraktiku. Preko interneta sam stupila u kontakt sa Dr Vesnom Štekić, i otišla na pregled. Već nakon nekoliko tretmana koji su ugodni, blagi i bezbolni, poćela mi se vraćati snaga. Prestala sam piti tablete protiv bolova.

Sada nakon 4 mjeseca odlaska na tretmane, osjećam se svojom, puna energije, nemam bolova i vratilo mi se samopouzdanje.
Svakom tko ima bilo kakvih problema sa kralježnicom preporučam Dr Vesnu Štekić, jer će sigurno pomoći, dati stručni savjet i prenjeti svoju pozitivnu energiju.

K.V.

 

Nakon problema sa vrtoglavicom na preporuku prijatelja koji je imao problema sa koljenom, odlučio sam posjetiti kiropraktičara. Otišao sam kod Dr Vesne Štekić. Nakon pregleda i nekoliko tretmana, moje vrtoglavice su bile sve slabije.
Kod Dr Vesne sam napravio i test intolerancije na hranu.
Nakon nekoliko tretmana i savjeta doktorice, moje fizičko stanje se uvelike popravilo i vrtoglavice su potpuno nestale.
U početku sam bio malo skeptičan. Nisam navikao da se ljudi mogu liječiti i bez tableta. Pregled i tretmani su bezbolni, što više i ugodni.
Svim svojim prijateljima preporučam pregled kod doktorice. Ovo nije klasična metoda kiropraktičara koji uvrću i izvrću udove da bi vam namjestili kralježnicu, ovdje su tretmani potpuno ugodni.
Moja razmišljanja o zdravlju, a pogotovo o prehrani i tjelovježbi su se pozitivno promijenila.

Robert

 

Probleme s vratnom kralježnicom sam imao već godinu dana, uglavnom zbog dugogodišnjeg rada na računalu i dugotrajnog držanja tijela u istom položaju. Prve smetnje su se manifestirale u obliku ukočenosti vrata na jednoj strani, a s vremenom se stanje pogoršalo tako da se javila jaka bol. Nakon rendgenskog snimanja kralježnice potražio sam pomoć fizioterapeuta i kiropraktičara. Terapije koje sam prošao su djelomično riješile problem, ali osjećaj ukočenosti je i dalje ostao, a i bol se ponovo počela vraćati.

U to vrijeme sam došao u kontakt s doktoricom Vesnom Štekić koja primjenjuje sasvim drugačiju metodu kiropraktike. Za razliku od agresivnih metoda klasične kiropraktike, metoda koju primjenjuje dr. Štekić je izuzetno blaga i ugodna. U početku sam bio pomalo skeptičan, jer nisam vjerovao da se tako blagim zahvatima može uspješno namjestiti kralježnica. Međutim na kraju terapije sam ostao oduševljen rezultatima. Ne samo da mi je prošla bol u predjelu vrata, već je nestao i osjećaj zategnutosti koji sam osjećao duži period.

Nakon završetka terapije želim održavati postignuto stanje, za što je dovoljan jedan tretman mjesečno. Nekoliko mjeseci nakon terapije nemam nikakvih znakova pogoršanja.

M.M.

 

Zovem se Jelena, imam 32 godine. Duže vrijeme (3-4 godine) sam patila od jakih bolova u predjelu vrata koji su mi onemogućavali normalno funkcioniranje. Vrlo često sam pila tablete protiv bolova, najčešće voltarene. Odlazila sam na terapeutske masaže koje bi mi trenutačno pomogle, međutim dugoročno mi nisu bile od koristi. Osim toga, bile su i vrlo bolne. Bavim se poslom na kojem dosta vremena provedem sjedeći i gledajući u računalo što je dodatno otežavalo moju situaciju. Osim što sam trpjela fizičke bolove moje raspoloženje i koncentracija su također bili sniženi jer mi je konstantna bol izazivala nervozu.

Došla sam na terapiju kod Vesne u Listopadu 2009 po preporuci prijatelja koji je imao slične probleme kao i ja i kojem je terapija pomogla. U periodu od 3 mjeseca prošla sam terapiju od ukupno 12 tretmana i mogu reći da sam stvarno zadovoljna rezultatima. Već nakon prvog tretmana sam osjetila značajno poboljšanje u vidu smanjenja bolova. U tijeku terapije bolovi su mi se u par navrata vračali, ali sve manjim intenzitetom.

Sada su prošla već 4 mjeseca od kraja tretmana i više ne osjećam velike bolove u vratu. Povremeno osjetim zatezanja koja su možda tek 10% od bolova od kojih sam prije patila. Kvaliteta života mi se bitno poboljšala. Sada još uvijek odem na terapiju jednom mjesečno kako bih održala razinu postignutog napretka.

Moram naglasiti da mi tretmani gode jer osim što su potpuno bezbolni i što su mi pomogli poslije njih se osjećam dobro i energično.

J.H.