NAŠE USLUGE

Kiropraktički pregled - 270 kn

Pri prvoj posjeti doktoru Kiropraktike potrebno je ispuniti upitnik. Tako će doktor saznati više o trenutačnom stanju pacijenta i uzrocima koji su doveli do stanja u kojem se nalazi. Ispunjavanjem našeg upitnika pomoći će te nam da preciznije usmjerimo pregled prema vašim potrebama.

Kiropraktički pregled je temeljit pregled vaše krelježnice koji obuhvaća ispitivanje pokretljivosti i cjelokupnog stanja mišićno-skeletalnog sistema, i uključuje niz neuroloških i ortopedskih testova, koji nas usmjeravaju ka dijagnozi vašeg stanja. Dozvolite mimimum 60 min za vaš prvi pregled.

Kiropraktički pregled je vrlo pažljiv i temeljit s ciljem da se provjeri cijelokupna funkcija kralježnice i njena pokretljivost te odrede područja koja negativno utječu na rad nervnog sustava. Također se provjerava vaše držanje te se analiziraju rendgenske i druge snimke.

Kiropraktički tretman - 210 kn

Izrazito blagi tretman, koristeći KST

Test intolerancije na hranu - 270 kn

Popusti

Kod jednokratnog plaćanja, 12 tretmana je po cijeni od 10 (2 gratis)
Djeci i mladima do 18 godina nudimo 50% popusta.

Informativni grupni savjeti o zdravlju - Besplatno

Ovo je prilika da saznate detaljnije informacije o kiropraktici, ishrani, općem zdravlju, te kako smanjiti rizik od povreda u svakodnevnom životu.

Ekskluzivna ponuda

Dolazimo na vaša radna mjesta i u sportske dvorane i klubove.

Prednost tretmana na radnom mjestu je u tome što vas možemo tretirati u položaju u kojem provodite veliki dio vremena, te je moguće da su tada nelagode najizraženije. Možemo vam ponuditi savjet kako najfunkcionalnije koristiti svoje tijelo pri radu.

Prednost tretmana u sportskim klubovima je to što imate priliku da osjetite poboljšanje snage nepostedno nakon tretmana. Koristeći specifični kiropraktički KST tretman radimo na usavršavanju motorike određenih pokreta, što može poboljšati performansu pred sami nastup.

Kiropraktički pregled470 kn
Kiropraktički tretman350 kn
Popust za 3-5 osoba 20%
Popust za više od 5 osoba 30%